Nieuwsbrief juli 2024

Oproep wintertennis

Ondanks dat het zomerseizoen nog in volle gang is, zijn we ook alweer bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen. Zoals bekend is de ruimte in de ballon beperkt. Heb je momenteel een tijdslot in de ballon en wil je dit mogelijk verplaatsen? Laat het ons weten. Heb je interesse in een tijdslot, laat dit ons dan ook weten. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Graag mailen naar info@tvready.nl

Tobbedans toernooi

We hebben weer een fantastische week gehad ondanks het soms extreem slechte weer. Dank aan de deelnemers en de organisatie. Foto’s zijn te vinden op www.tobbedans.nl

Agenda komende periode

De komende periode staan er weer veel evenementen in de planning. Een overzicht hiervan is te vinden op de club en hier op de website. Zodra je je kunt aanmelden voor de diverse toernooien/evenementen wordt er nog een mail rondgestuurd.

Oproep ledenbijdrage aan de vereniging

Als vereniging zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, we zijn heel dankbaar voor de enorme inzet van alle vrijwilligers die zich inspannen tijdens de evenementen, het draaien van kantine diensten, het onderhoud van het park en faciliteiten en ga zo maar door.

Naast deze grote groep actieve vrijwilligers willen we graag weten of er leden zijn die zich een paar uur per jaar in willen zetten voor de club. Je kunt dit laten weten door dit formulier in te vullen.  We zijn je zeer dankbaar als je wat wilt betekenen voor de club.

Padel whatsappgroep

We krijgen regelmatig de vraag of er een algemene whatsappgroep is voor padel. Die is er momenteel niet. We willen graag weten of dit interessant is. Lijk het je wat om aan een whatsappgroep toegevoegd te worden om zo af te kunnen spreken voor een potje padel? Laat het ons weten! Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar padel@tvready.nl met je naam, telefoonnummer en niveau: beginner/gemiddeld/gevorderd.  Of spreek Joost aan op de club.

Updates over het park

-We hebben, om de kosten in toom te houden, een vast energiecontract afgesloten voor de komende 3 jaar met vrij gunstige tarieven.

-Zoals afgesproken tijdens de afgelopen ALV worden er binnenkort werkzaamheden aan het dak van de kantine uitgevoerd.

-Er zijn nieuwe verlichtingspalen geplaatst door Visser Special Metal Products. Unieke verlichting met bijzondere graveringen.

-De bouw van de nieuwe loods is voltooid. Het is een mooi gebouw geworden met voldoende ruimte voor alle gereedschappen en machines, dank aan Aalders Timmerwerken voor de bouw en afwerking.

Archief