Toernooien

100 jaar

2023 is het jaar dat TV Ready 100 jaar bestaat! Gedurende ons 100 jarig bestaan heeft de club een belangrijke plaats in de Harlinger sportwereld verworven. Om deze mijlpaal te vieren heeft een groep vrijwilligers, in samenwerking met het bestuur, een mooi programma opgesteld. Er zijn verschillende leuke activiteiten voor jong en oud, naast de jaarlijks terugkomende evenementen. Hiermee zullen we het gehele jaar aandacht besteden aan dit jubileum: 

Halkampioenschappen 24 maart t/m 2 april

Ook dit jaar organiseren wij weer de Open Harlinger Halkampioenschappen voor tennis en padel. De inschrijving is al geopend. Hierover is op 31 januari jl. een email verzonden. Het belooft weer een sportief evenement te worden met een slotfeest in het weekend van 2 april. 

Jubileum weekend 100-jarig bestaan 22 en 23 april
Op 23 april bestaat TV Ready 100 jaar! Dit vieren wij door middel van verschillende activiteiten voor jong en oud op zaterdag 22 en zondag 23 april.

Zaterdag 22 april:
16:00 – 17:15Turbo dubbel jeugdtoernooi (tot 17 jaar)
Opgave is individueel tussen 2 en 16 april,
stuur een berichtje naar Frank van der Zee: 06-83245127.
20:00 – 23:00Pubquiz (vanaf 18 jaar) Opgave in teams van 4-6 personen (leden + maximaal 1 introducé).

Kosten: €25 per team inclusief welkomstdrankje en hapjes.

 

Opgeven kan tussen 2 april en 16 april door een mail te sturen naar 100jaar@tvready.nl. Zet in de email wat de naam van je team is en de namen van de deelnemers.
 

Let op! Er kunnen 10 teams meedoen en vol=vol. 

Zondag 23 april:
15:00 – 18:00    Samen 100+ toernooi
Opgave in teams van 2. Samen zijn jullie ongeveer 100 jaar of ouder! (Als het niet helemaal gehaald wordt is dat niet erg, maar we streven er wel naar!) Inclusief lunch.
 

Er zijn geen kosten verbonden aan dit toernooi!

Opgeven kan tussen 2 en 16 april door een mail te sturen naar 100jaar@tvready.nl.

 

Scholenkampioenschappen 11 mei

Tijdens de scholenkampioenschappen strijden alle basisscholen van Harlingen in de categorieën rood, oranje, groen en geel tegen elkaar! Aan het einde van de dag zijn er in alle categorieën winnaars! 
Welke school wordt dit jaar kampioen?
 
Tobbedansen 1 t/m 9 juli
Het Tobbedans Tennistoernooi is sinds jaar en dag een begrip in Friesland. De gehele week worden mooi, goed en competitief tennis en padel afgewisseld met lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid zoals we gewend zijn.
 
Thuisblijverstoernooi 29 juli
Tijdens de zomervakantie organiseren wij een thuisblijftoernooi voor leden en aanhang. Een dag vol tennis en padel met aansluitend een gezellige barbecue.
 
Clubkampioenschappen 11 t/m 16 september
Terug van weggeweest: de clubkampioenschappen worden weer georganiseerd voor leden van de club. Het belooft een gezellige week vol tennis en padel te worden inclusief catering.
 
Festival 100 jaar 16 & 17 september
Om het 100-jarig bestaan van de club extra feestelijk te maken wordt er in het weekend van 16 en 17 september een heus festival georganiseerd met allerlei verschillende activiteiten. Het geheel wordt opgeluisterd met foodtrucks en live muziek.
 
Glow in the Dark tennis 28 oktober
Een uniek tennisevenement in het donker!
 
Meer informatie over de verschillende evenementen en opgave volgt in aparte mails per evenement. Kijk hiervoor ook in de agenda van de knltb.club app. We kijken uit naar een gezellig lustrum jaar met elkaar!
 
Hartelijke groet,
De organisatie