Aanvang dienst:
· CV thermostaat (zonodig) hoger zetten.
· Licht boven de bar (ronde knop) aanzetten.
· Lichtje boven de kassa aan.
· Desgewenst: overige “sfeerlampen” (3 ronde knoppen) aandoen.
· Tussendeur naar de kleedkamers ontsluiten met sleutel (aan bos links bij de bij kassa), grendel en balk.
· Deur voorraadkast zonodig los (sleutel hangt in rand afzuigkap).
· Toegangsdeur naar halletje op de haak vastzetten.
· Eventueel terrasdeur baan 8 openzetten (sleutel aan bos bij de kassa) en op de haak.
· Licht in de bierkast aandoen.
Einde dienst:
· Voorraden aanvullen.
· Kratten met lege flessen in de grote voorraadkast zetten.
· Lege wijnflessen enz. in de kleine rode kliko (buiten).
· Afwassen (hand of vaatwasser).
· Frituur en afzuigkap uitschakelen.
· Voorraadkast op slot (sleutel terugleggen in rand afzuigkap).
· Tussendeur naar de kleedkamers op slot (met sleutel, balk en grendel).
· Eventueel de deur naar terras baan 8 op slot (met sleutel en grendels).
· Sleutels terughangen links bij de kassa.
· Alle lampen uitdoen.
· CV thermostaat (zonodig) op 16 graden zetten.
· De kantine verlaten en de buitendeur op slot doen.
· De sleutel terug in het sleutelkastje hangen.
· Buitendeur van het halletje sluiten.
· Officiële sluitingstijd is: 23.30 uur.
· Tijdens competities en toernooien kan de sluitingstijd in overleg variëren.
Frituren:
· Frituur vroegtijdig aanzetten (opwarmen vergt tijd).
· Linker bak voor frites, rechter voor kroketten, frikandellen, enz.
Tosti’s:
· Tosti’s zitten in de vriezer: ontdooien in de magnetron.
· Grill tijd plm 4 à 5 minuten.
Algemeen:
· Terras opruimen (meubilair netjes, asbakken legen, vegen, enz).
· Bij (verwachte) harde wind zonneschermen indraaien.
· In de kantine geldt een rookverbod.
· Tijdens activiteiten voor de jeugd wordt geen alcohol geschonken.