Aanvang dienst:

·       CV thermostaat (zonodig) hoger zetten.

·       Licht boven de bar (ronde knop) aanzetten.

·       Lichtje boven de kassa aan.

·       Desgewenst: overige “sfeerlampen” (3 ronde knoppen) aandoen.

·       Tussendeur naar de kleedkamers ontsluiten met sleutel (aan bos links bij de bij kassa), grendel en balk.

·       Deur voorraadkast zonodig los (sleutel hangt in rand afzuigkap).

·       Toegangsdeur naar halletje op de haak vastzetten.

·       Eventueel terrasdeur baan 8 openzetten (sleutel aan bos bij de kassa) en op de haak.

·       Licht in de bierkast aandoen.

Einde dienst:

·       Voorraden aanvullen.

·       Kratten met lege flessen in de grote voorraadkast zetten.

·       Lege wijnflessen enz. in de kleine rode kliko (buiten).

·       Afwassen (hand of vaatwasser).

·       Frituur en afzuigkap uitschakelen.

·       Voorraadkast op slot (sleutel terugleggen in rand afzuigkap).

·       Tussendeur naar de kleedkamers op slot (met sleutel, balk en grendel).

·       Eventueel de deur naar terras baan 8 op slot (met sleutel en grendels).

·       Sleutels terughangen links bij de kassa.

·       Alle lampen uitdoen.

·       CV thermostaat (zonodig) op 16 graden zetten.

·       De kantine verlaten en de buitendeur op slot doen.

·       De sleutel terug in het sleutelkastje hangen.

·       Buitendeur van het halletje sluiten.

·       Officiële sluitingstijd is: 23.30 uur.

·       Tijdens competities en toernooien kan de sluitingstijd in overleg variëren.

Frituren:

·       Frituur vroegtijdig aanzetten (opwarmen vergt tijd).

·       Linker bak voor frites, rechter voor kroketten, frikandellen, enz.

Tosti’s:

·       Tosti’s zitten in de vriezer: ontdooien in de magnetron.

·       Grill tijd plm 4 à 5 minuten.

Algemeen:

·       Terras opruimen (meubilair netjes, asbakken legen, vegen, enz).

·       Bij (verwachte) harde wind zonneschermen indraaien.

·       In de kantine geldt een rookverbod.

·       Tijdens activiteiten voor de jeugd wordt geen alcohol geschonken.